Dagelijks Woord…
Wanneer ze dus tegen jullie zeggen: “Kom mee, hij is in de woestijn,” ga er dan niet heen, of als ze zeggen: “Kijk, hij is daarbinnen,” geloof dat dan niet. Want zoals de bliksem de hemel van oost tot west verlicht, zo zal de Mensenzoon komen.

Voor de tieners

Lastig, hoor, deze Corona-tijd.

Regels die telkens veranderen, op school of thuis. Waar wel een mondkapje op en waar niet. Met hoeveel vrienden kan je per dag thuis komen? En ga zo maar door. En elke keer veranderen de regels. Soms snap je er helemaal niets meer van.

Of misschien ben wel iemand die het over je heen laat komen en kan je je heel goed aanpassen. Maar zijn er nog wel andere dingen waar je misschien vragen over hebt.

Regels waarvan mensen zeggen waar christenen zich aan moeten houden bijvoorbeeld, maar die jij persoonlijk misschien heel anders ervaart. En waar vind je nou net precies de antwoorden op vragen die jou bezig houden? Of hoe leg je, wat jij denkt, uit aan anderen?

 
 
 
Via deze YouTube linken kom je op sites met video’s over geloofsvragen en onderwerpen uit de Bijbel. Maar er zijn ook jeugddiensten en muziek op te vinden. Kijk er maar eens op.
En misschien vindt je er zelfs wel antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

 

 

– Scroll naar beneden voor de rest van de pagina –