Voor de kinderen – Evangelie-Gemeente – De Pionier

Evangelie Gemeente De Pionier

Voor de kinderen

Bijgewerkt op: woensdag, 27 april 2022

Hoi!

Hiep, hoi!
Wat fijn dat de kerk gewoon weer open is. Er is gelukkig ook weer een Γ¨chte zondagsschool! Kom jij ook? Leuk! Zien we je de komende zondag om half 11?


De Henkie-Show

Misschien kun je een keer niet komen, of heb je gewoon tussendoor zin in een leuk verhaal. Dan kun je hier een Henkieshow kijken!

πŸ‘‰ Klik hier om gelijk naar  de Henkieshow te gaan. πŸ‘ˆ

In de Henkieshow hebben we tot de zomer elke week een andere herhaling van een eerdere show. Dat komt doordat Matthijs er een tijdje niet is. Maar omdat er een heleboel filmpjes zijn gemaakt (wel 70!), heb je die van deze week misschien nog niet gezien. 

Als je hem al wel gezien hebt, kun je ook op Henkies Youtube-kanaal zoeken welke je nog niet kent. Pappa of mamma, opa, oma of wie er bij je is, wil je daar vast wel bij helpen. Het leukst is om met het oudste filmpje te beginnen dat je nog niet kent, en dan elke keer dat je mag kijken de volgende te nemen.

πŸ‘‰ Daarvoor kun je op hier klikken. πŸ‘ˆ


Tip: in de afgelopen vakantie ben je het vast wel eens ergens tegengekomen!

Kun jij ook een Bijbelverhaal maken met tekeningetjes? Misschien ook op een scherm, of met papier en potloden… Probeer maar eens! Kan iemand anders jouw verhaal raden?


Als je dit nou leuk vond, of je hebt er iets van geleerd, of zomaar, dan mag je een linkje van deze kinderpagina doorsturen naar andere kinderen die je kent. Dan kunnen zij het ook zien!

Tot zondag of een andere keer.
We kijken naar je uit!

De juffen.